Visszatekintő

2022.12.26. 14:56

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink júniusban

Január elsejéig minden nap megmutatjuk egy-egy hónap legolvasottabb cikkeit. Ma megnézzük, hogy melyik az az öt cikk, amire a legtöbben kattintottak júniusban.

Sz. V.

Két család konfliktusa miatt intézkedtek a rendőrök júniusban Békés egyik Mezőberény felé eső külső utcájában.

Rájárt a rúd a megyei gazdákra júniusban, hatalmas szárasság volt nyáron. Elkeserítő képet mutatott a határ, a gabonák féltermést sem hoztak, a kukorica levelei elszáradtak. Közben a Dunántúlon normálisak a csapadékviszonyok,  arrafelé május végén, június elején jelentős mennyiségű eső esett, így még van nedvesség a talajban.

Vezetés közben simogatta az egyik diák mellét és nemi szervét, illetve egy másik tanulót pedig szerelmével üldözte az az autósoktató, akit júniusban nem jogerősen elítéltek a Békéscsabai Járásbíróságon.

Történelmi esemény: június elsején, szerdán birtokba vette gyulai gyárát az Airbus Helicopters.

Átadták Vésztőn a 150 millió forintból felújított Monostor éttermet és a hozzá tartozó, félezer adagra képes közétkeztetési konyhát, ahol az ételeket készítik majd a helyi ellátottaknak, többek között a gyerekeknek. A létesítményt az erre a célra létrehozott városi cég üzemelteti. A gazdaságélénkítő fejlesztéssel hat munkahelyet teremtettek a városban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában