Ketten megsérültek

2024.04.28. 13:50

Mentőhelikoptert is riasztottak az M44-esen történt balesethez

Árokba hajtott egy személyautó vasárnap kora délután az M44-esen, Kétsoprony közelében, a 103-as kilométerszelvénynél. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak. A balesetben megsérült a sofőr és az utasa egyaránt.

Licska Balázs

A rendőrségen elmondták, hogy egy autó letért az úttestről és a tetejére borult vasárnap kora délután az M44-esen. A baleset miatt egy időre teljesen lezárták az utat Kétsoprony közelében, a Kecskemét felől Békéscsaba felé menő oldalon. A gépkocsiban két nő utazott.

baleset, útlezárás, autó, sérült
Árokba hajtott egy autó az M44-esen, Kétsoprony közelében. Illusztráció: Gettyimages

A katasztrófavédelemnél hozzátették, hogy a békéscsabai és a szarvasi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik áramtalanították a gépkocsit, valamint feszítővágó segítségével szabadították ki az autóban tartózkodókat, ugyanis beszorultak a járműbe. 

Nem hivatalos információink szerint a sofőr és utasa is megsérült.

A mentőszolgálatnál közölték, hogy a mentésirányítás egy esetkocsit és egy mentőgépkocsit riasztott a helyszínre, valamint indította a szentesi mentőhelikoptert is. Két sérültet láttak el. Az egyik súlyosan megsérült, őt a helyszíni beavatkozásokat követően mentőhelikopterrel szállították kórházba. A másik könnyebben sérült, őt az ellátást követően földi úton vitték kórházba.

Frissítés: A rendőrségen közölték, hogy 14 óra 25 perctől félpályán megindult a forgalom az M44-es érintett szakaszán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában