Ítélet

2022.06.22. 15:17

Elítélték Békéscsabán a diákokat zaklató autósoktatót

Vezetés közben simogatta az egyik diák mellét és nemi szervét, illetve egy másik tanulót pedig szerelmével üldözte az az autósoktató, akit a minap nem jogerősen elítéltek a Békéscsabai Járásbíróságon.

L. B.

Emberi méltóságot sértő szeméremsértés és zaklatás miatt találták bűnösnek a Békéscsabán dolgozó autósoktatót, ezért – három esztendőre felfüggesztve – 1 év 7 hónap szabadságvesztésre ítélték, valamint három évre eltiltották a gépjárművezető-szakoktatói foglalkozástól – közölték érdeklődésünkre a Gyulai Törvényszéken, majd az ügy részleteit, a tényállást is ismertették.

Az autósoktató az órákon, vezetés közben simogatta ruhán keresztül az egyik diák mellét és nemi szervét, valamint a kezét is puszilgatta, a tanuló akarata ellenére. Mindez 2020. május 25-e és június 4-e között történt. 

A vádlott emellett viszonzatlanul vonzódott egy másik diákhoz, akinek 2020. szeptember 4-e és november 4-e között 222 sms üzenetet küldött, valamint 49 alkalommal hívta, illetve tizennyolc e-mailt is küldött neki. A tanuló az autósoktató telefonszámát a zaklató jellegű hívások miatt feketelistára tette, és feljelentést tett a rendőrségen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában