Visszatekintő

2022.12.30. 08:57

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink októberben

Január elsejéig minden nap megmutatjuk egy-egy hónap legolvasottabb cikkeit. Ma megnézzük, hogy melyik az az öt cikk, amire a legtöbben kattintottak októberben.

Sz. V.

Októberben kezdődtek el az intézkedések, több postát is bezárnak. Energiatakarékossági és hatékonysági intézkedések állnak a háttérben a cég közleménye szerint, Békés megyei posták is érintettek.

Ördögi kinézete ellenére galamblelke van Ferinek, az orosháziak vasemberének. Nem mellesleg nagyon tehetséges növényszobrász is. S miközben szenvedélyesen szereti a munkáját Fazekas Ferenc, van neki egy másik, nagyon látványos szenvedélye: kiló számra viseli magán a fém és műanyag testmódosító eszközeit. Őszintén elárulta nekünk, ezen nem is akar változtatni. Mondjon bárki, bármit is róla.

Nagyüzem volt októberben,  a 25. Jubileumi Csabai Kolbászfesztivál nemzetközi frisskolbásztöltő versenyén a CsabaPark csarnokában és a Mokry-nagysátorban. Ötszáz csapat töltötte a kolbászt, rengeteg látogató szurkolása közepette.

A közelmúltban egy Szarvas határában fekvő lelőhelyen végzett terepbejárást Czesznak Zsolt és Kelemen Gábor, a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeum civil múltkutatója. A 16. század végén elpusztult középkori faluhely műszeres leletfelderítése közben jelentős középkori ezüst éremkincsleletre bukkantak.

A Budapest–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza és a Békéscsaba–Kétegyháza–Mezőhegyes vonalon októberben menetrendváltozás volt pályakarbantartási munkálatok miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában