Energiatakarékosság

2022.10.29. 17:56

Ideiglenesen bezárnak több kispostát Békésben is

Energiatakarékossági és hatékonysági intézkedések állnak a háttérben a cég közleménye szerint, Békés megyei posták is érintettek.

Beol.hu

Illusztráció: Cseh Gábor/MW

A Magyar Posta ideiglenesen szünetelteti 210 településen 366 postahivatal működését az energiafelhasználás csökkentése érdekében, az irányítási és a szolgáltatási területeken történő átalakítások eredményeként pedig 300 munkavállalót érintő csoportos létszámleépítési szándékot jelentett be – tájékoztatta a vállalat pénteken az MTI-t.

Békéscsabán november 12-től ideiglenesen bezár az Andrássy út 58. szám alatti, a Kolozsvári utcai, a Kazinczy utcai és a Féja Géza téri postahivatal is. A döntés vonatkozik a Hadnagy utcai (Mezőmegyer) és a Wenckheim Károly 3. (Gerla) számú hivatalra is.

Több magyarországi posta postapartneri szolgaltatóhelyként működik. Ezeket IDE kattintva teheti meg.

Mint írták, a vállalat számára továbbra is elsődleges szempont a szolgáltatások elérhetősége. Az elmúlt időszakban számos olyan fejlesztés valósult meg, amelyekkel a postai szolgáltatások már nemcsak személyesen, hanem modern, digitális úton is hozzáférhetők. Mindemellett a postai szolgáltatások a rendelkezésre álló szolgáltatási helyeken, a változásokat követően is magas színvonalon állnak rendelkezésre ügyfeleink számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában