Labdarúgás - NB III. Dél-keleti csoport

2024.04.28. 21:38

Távolodnak a dobogótól a ladányi labdarúgók

Távolodik a dobogós pozíciótól a Körösladány MSK NB III.-as csapata, amely a bajnokság vasárnapi 26. fordulójában Dabason végzett döntetlenre. Azzal, hogy a Vásárhely nyert Martfűn, immár 4 pontra nőtt a két gárda közötti különbség.

Bakulya Mihály

FC Dabas–Körösladány MSK 1–1 (0–0)

Czirok József vezető gólt lőtt, ám idő előtt véget ért számára a meccs. Fotó: Kovács-Goda József


NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Dabas, 150 néző. Vezette: Gáspár András (Keszthelyi Tamás, Hegedűs-Baráth Noémi).
Dabas: Balogh J. – Molnár B., Jancsó, Forrai (Kovács K., 88.), Kiss Á. – Kócsa (Kotroczó, 67.), Domokos Bá., Földeák, Dudás – Lettner (Józsa, 62.), Csóri (Knolmár, 67.). Vezetőedző: Tóth László.
Körösladány: Kertész – Malkócs (Rajsli, 70.), Raducu (Papp Zs., 81.), Wéber, Krajcsó – Ruzsa (Talpalló N., 46.), Zelenyánszki – Czirok, Szilágyi (Szántó, 46.), Geiger – Farkas J. (Kovács Zs., 46.). Vezetőedző: Ekker Attila.
Gólszerző: Kotroczó (77.), ill. Czirok (65.).

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő. A vendégekénél Zelenyánszki hagyott ki az elején egy nagy helyzetet, a másik kapunál Kertész fogott ziccert. A ladányiak pontrúgásokból veszélyeztettek leginkább, a házigazdák pedig előrevágott labdákból operáltak. A látogatók a szünet előtt egy kezezés miatt elmaradt büntetőt reklamáltak, amely felett a játékvezető szemet hunyt.
Szünet után átvette az irányítást a vendégcsapat, akadt is két nagy lehetősége, míg végül a 65. percben Cziriok megtörte a jeget, a Talpalló által lekészített labdát lőtte a dabasi kapuba 16 méterről. A házigazdák nem változtattak stratégiát, ami eredményt hozott számukra. A 77. percben egy előrevágott labda Kertészről Kotroczó elé pattant, aki 12 méterről bevágta azt a kapuba. Tíz minutával később emberhátrányba került a nagy erőkkel támadó sárréti együttes: Czirok második sárgát követően vált ki a játékból. Rajsli előtt így is ott volt a meccslabda a végén, de a kapusba lőtte azt.

Jó: Balogh J., Dudás, Jónás, ill. senki

Ekker Attila: – Gyenge első félidőt produkáltunk, a szünet utáni játékunkkal viszont már győzelmet érdemeltünk volna. Sajnos úgy néz ki, hogy az a pici plusz hiányzik, ami ősszel megvolt, és szükséges az ilyen mérkőzések megnyeréséhez.

További eredmények: Kecskemét II.–Pénzügyőr SE 3–3, Bp. Honvéd II.–Vasas II. 2–2, Martfű–Hódmezővásárhely 1–4, Monor–Szolnok 2–2, BKV Előre–Szeged II. 4–4.

 

Következik

27. forduló. Május 4., szombat, 11.00: Vasas FC II.–FC Dabas. Május 5., vasárnap, 11.00: Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Erzsébeti SMTK. 17.00: Szolnoki MÁV FC–Békéscsaba 1912 Előre, Körösladány MSK–BKV Előre, Hódmezővásárhelyi FC–Bp. Honvéd II., Ceglédi VSE–Martfűi LSE, Pénzügyőr SE–Füzesgyarmati SK, Monori SE–Kecskeméti TE II.

 

Mesterlövészek

19 gólos: Wirth Dániel (ESMTK)

16 gólos: Kerék László (BKV Előre)

15 gólos: Zádori Krisztián (Békéscsaba)

14 gólos: Molnár János (ESMTK),

12 gólos: Iván Milán (Szolnok), Kriska Norbert (Martfű), Vólent Roland (Békéscsaba)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában