Játék

2024.03.25. 12:29

Veszíts el egy könyvet ma, Orosházán, bárhol!

Ne lepődj meg, ha könyvet találsz, örülj neki! Orosházán a Justh Zsigmond Városi Könyvtár 16 éve éppen ezen a napon, március 25-én veszítette el az első könyveket a Veszíts el egy könyvet! játék keretében. Azóta sok száz másik követte szerte az országban. Az évforduló alkalmából a mai napon, hétfőn elhagytak újabb tíz könyvet a város különböző pontjain, hogy azt valaki megtalálja, elolvassa és újra elveszítse.

Csete Ilona

Könyv: öröm az elhagyónak és öröm a megtalálójának

Fotó: BMH

A Veszíts el egy könyvet! játékba bárki bekapcsolódhat egy-egy elveszített könyvvel. Ez egy olyan szuper kezdeményezés, amibe bárki, bármikor bekapcsolódhat, aki a könyvek segítségével szeretne kapcsolatot teremteni másokkal. Vagy felesleges könyveitől hasznos és környezetbarát módon kíván megválni.

Emlékeznek még hírportálunk olvasói, mit is írtunk éppen 15 évvel ezelőtt a játékról? Íme! Már akkor is nagyon sokan csatlakoztak, itt a lehetőség ismét!

A részletekről pedig itt lehet még több információt megtudni.

Jó játékot, jó olvasást!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában