Százszorszép gála

2024.04.28. 10:34

A kistérség tehetségei gáláztak

A XII. Százszorszép gálával, 34 fellépővel Medgyesegyházán végéhez érkezett a XII. Mutasd Magad Dél-Békés tehetségkutató rendezvénysorozata szombaton.

Csete Ilona

Medgyesegyházán Sütő Mária Mártának, a város alpolgármesterének a bevezetője után Albertus László, a Mezőkovácsházi Városi Könyvtár és Kalocsa Róza Művelődési Központ intézményvezetője köszöntötte a megjelenteket. Kraller József, Medgyesegyháza polgármestere megnyitotta a rendezvényt és kiemelte: öröm, hogy évek után újra városuk láthatta vendégül a kistérség legtehetségesebb versenyzőit. A produkciók előtt köszöntötték a jelenlévő zsűritagokat, akik az elmúlt 3 hétben minősítették a produkciókat. A 34 produkció után újabb köszönetnyilvánítások következtek, majd a szervezők közös fotókkal örökítették meg a gála legszebb pillanatát.

A medgyesegyházi Százszorszép gála egyik pillanata. Fotó: Facebook

A Kalocsa Róza Művelődési Központ ezúton is köszöni a dombegyházi, mezőhegyesi, és medgyesegyházi művelődési ház dolgozóinak a közreműködést, a támogatást Mezőkovácsháza és valamennyi település önkormányzatának, valamint mindenkinek, aki segített, hogy a XII. Mutasd Magad Dél-Békést újra sikeres rendezvényként könyvelhetjük el. Jövőre találkozunk a 13. tehetségkutatón – ígérik az ötletgazdák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában