Visszatekintő

2024.05.12. 15:52

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Ez érdekelte a héten a legjobban olvasóinkat

Fotó: BMH

Átadták az M44-es gyorsforgalmi út Bács-Kiskun vármegyei részeként épített, Szentkirály és Lakitelek közötti 4,6 kilométeres szakaszát kedden. Eddig immáron 89 kilométer készült el az M44-esből.

Patológus szakorvosként téves diagnózist állított fel, ezért egy beteg nem kapta meg a szükséges orvosi kezelést, ami miatt a fiatal nő életét vesztette. A téves diagnózis miatt, halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség egy 56 éves gyulai férfi ellen. A vádlott felfüggesztett szabadságvesztésre számíthat.

Vonat gázolt el egy embert hétfőn este Tótkomlóson, az egyik vasúti átjáróban.

Lényegében egymásnak adják a kilincset a csabai sztárkakas rajongói Békéscsabán, a Fekete-tanyán. Kint jártunk csütörtökön délelőtt Sanyi kakasnál, Fekete Vanda tanyatulajdonosnál, és láttuk azt is, milyen a város közkakasának viszonya például Gatyás Kázmérral, a baromfiudvar urával. Sanyi sápadt ugyan, sokat fogyott, de reggelente már kukorékol, eszik, iszik, biztonságban érzi magát.

Parkolók építéséről, tervezéséről is döntött a közelmúltban tartott ülésén, Békéscsabán a városüzemeltetési, fejlesztési és környezetvédelmi bizottság. Idén ilyen célokra 40 millió forintot különített el a költségvetésben az önkormányzat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában