Visszatekintő

2023.12.29. 16:12

Ezek voltak a legolvasottabb sportcikkeink júniusban

Hamarosan itt az új év, új hírekkel és új statisztikákkal. Az év zárásaként megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt év legolvasottabb sportcikkeit. Sorozatunk aktuális anyaga a júniusi cikkeket vette górcső alá.

Bátori Attila

Szondi Zsófi

Forrás: BMH

A lezárult labdarúgóévad hazai zárásakor ünnepélyes keretek között búcsúztatták el Zsiga Róbertet, a Csorvási SK szakvezetőjét, aki 10 év után döntött úgy, hogy felhagy az edzősködéssel.

Megkezdődött a visszaszámlálás, július 11. és 19. között az U17-es leány röplabda Európa-bajnokság két csoportjából az egyiket Békéscsaba látta vendégül. A torna beharangozójaként hétfőn sajtótájékoztatót tartottak a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

Hátrányból várhatta az NB III-ba jutásért zajló osztályozó június 11-i visszavágóját az orosházi együttes, miután a vasárnapi hazai találkozón 1500 néző előtt szenvedett 2–1-es vereséget a Vas vármegyei bajnokcsapattól.

Bár a felkészülést csak július 26-án kezdte meg a Békéscsaba 1912 Előre NB III-ba visszacsúszó együttese, az új vezetőedző, Csató Sándor már hétfőn munkába állt. A klub egykori legendás játékosára komoly kihívások várnak, mivel nyomban vissza kellene juttatnia a gárdát a másodosztályba.

A harmadik nyári új szerzeményét jelentette be az Eubility Group-Békéscsabai Előre NKSE női csapatának menedzsmentje. A klub 2025. június 30-ig szóló szerződést kötött, az Eger balszélsőjével, Szondi Zsófival.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában