Az agráriumról alkothatnak

2024.04.29. 11:13

Gabonáink gyerekszemmel – rajzpályázatot hirdetett a Békés vármegyei agrárkamara

Ebben az évben ismét rajzpályázatot hirdetett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Békés Vármegyei Igazgatósága. A pályázat célja, hogy a diákok rajzaikban megjelenítsék a mezőgazdaságról alkotott elképzeléseiket. Azt, hogy mi jut eszükbe elsősorban az agrárium, a gabonatermesztés kapcsán.

Nyemcsok László

A rajzpályázatot Gabonáink gyerekszemmel címmel hirdette meg a Békés vármegyei agrárkamara, Békés vármegyei diákok számára. A pályázat jelmondata: „A mezőgazdaság az ember legegészségesebb, leghasznosabb és legnemesebb hivatása.” (George Washington).

A pályázat fővédnöke Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a Magosz országos elnöke, védnöke Kozsuch Kornél, a NAK Békés vármegyei elnöke, a Békés Vármegyei Gazdakörök Szövetségének elnöke.

– Óvodások, általános és középiskolások rajzait egyaránt várjuk Békés vármegye egész területéről – hangsúlyozta Kozsuch Kornél, a NAK Békés vármegyei elnöke. – A benyújtott pályamunka mindegyik korcsoportban A4-es formátum lehet. Egy pályázó egy pályamunkát nyújthat be. A rajzokat postai úton a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békéscsabai Igazgatósága címére: 5600 Békéscsaba, Csaba u. 3. kell eljuttatni. A művek beérkezési határideje: 2024. május 27., hétfő 16 óra. A legjobb rajzokat díjazzuk, valamint igazgatóságunkon kiállítjuk.

További részleteket ide kattintva talál.

A pályázattal kapcsolatban egyéb információ Rákóczi Andreától, a [email protected] e-mail címen, illetve a +36 70 490-6245 telefonszámon kérhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában