Békéscsaba

2023.06.11. 09:07

A szélre érkezett rutinos kézilabdázó

Immár a harmadik nyári új szerzeményét jelentette be az Eubility Group-Békéscsabai Előre NKSE női csapatának menedzsmentje. A klub 2025. június 30-ig szóló szerződést kötött, az Eger balszélsőjével, Szondi Zsófival.

Bakulya Mihály

Szondi Zsófia tapasztalata el kell majd a szélső poszton

A váci nevelésű játékos több éven keresztül a Duna-partiak együttesét erősítette az élvonalban. Tavaly nyáron került Egerbe, a másodosztályú bajnokság 5. helyezettjénél 29 bajnokin lépett pályára a 2022/2023-as szezon során, ezeken 93 gólt jegyzett. 

– Örültem a békéscsabai megkeresésnek. Nem titkolt célom volt, hogy ismét az élvonalban szerepelhessek, és újra átélhessem a legmagasabb szintű csaták hőfokát és hangulatát. Szeretnék stabil játékkal minél több játékpercet kiharcolni magamnak, és magabiztos szélsője lenni a csapatnak – nyilatkozta Szondi Zsófia a kontraktusa szentesítésekor.

A 28 esztendős szélső a lilák harmadik új szerzeménye a Vácról igazolt kapus, Pásztor Bettina, valamint az MTK-tól érkező irányító, Román Dorina után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában