Visszatekintő

2023.12.25. 18:47

Ezek voltak a legolvasottabb sportcikkeink februárban

Hamarosan itt az új év, új hírekkel és új statisztikákkal. Az év zárásaként megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt év legolvasottabb sportcikkeit. Sorozatunk aktuális anyaga a februári cikkeket vette górcső alá.

Bátori Attila

Körösújfalu kispályás csapata

Forrás: BMH

A februári olvasottsági toplistánk ötödik helyén a kondorosi sportbál áll. Két év kihagyást követően idén immáron harmadik alkalommal ünnepelték sportolóik sikereit a kondorosiak. Ribárszki Péter, a város polgármestere, a rendezvény fővédnöke köszöntötte a vendégeket a Sasváriné Paulik Ilona Sportcsarnokban. A bál keretében, a díjátadó gálán elismerték a kiemelkedő sportteljesítményt elérőket.

Az év második hónapjában a Kis Lélekszámú Települések Bajnoksága nagy érdeklődésre tartott számot olvasóink körében. A Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatósága által két esztendeje életre hívott sorozat második éve a félidejénél tartott februárban, de mind a bajnoki fordulóknak helyt adó települések és természetesen a csapatok is már ekkor készültek a márciusban folytatódó tavaszi szezonra.

Februárban is érdekelte olvasóinkat a kézilabda, ugyanis harmadik helyre az Előre NKSE bravúros győzelméről készült anyagunk került. A női kézilabda NB I.-ben újonc és az első osztályú tagsága meghosszabbításáért harcoló Békéscsaba kulcsfontosságúnak számító mérkőzésen fogadta a Dunaújvárost. A mérkőzésen kiváló első félidős teljesítményére alapozva aratott biztos sikert a békéscsabai gárda.

Második legolvasottabb sportos anyagunk a vármegyei első osztályú bajnokság mezőnyének megcsappanásáról szólt. Február 10-én számoltunk be arról, hogy kilenc csapatosra olvad az említett bajnokság csapatainak száma, miután Sarkadon bejelentették: visszalép a 10., utolsó helyen álló Kinizsi felnőtt gárdája a küzdelmektől.

Legolvasottabb februári sportcikkünk a „Régi idők rangadója…” elnevezésű retro focitornáról készült beszámolónk lett. Az Ásós Géza, az ország első cigány étterme, a békési Kira vendéglő vezetője által szervezett eseményen részt vett a Fradi öregfiúk csapata és a Békés Vármegyei Polgármester Válogatott. A Honvéddal edzőként ott volt labdarúgásunk egykori világklasszisa, Détári Lajos „Döme” is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában