Sportbál

2023.02.20. 11:42

Díjakkal is elismerték a kiemelkedő teljesítményeket Kondoroson

Két év kihagyást követően immáron harmadik alkalommal ünnepelték sportolóik sikereit a kondorosi sportbálon. Ribárszki Péter, a város polgármester, a rendezvény fővédnöke köszöntötte a vendégeket a Sasváriné Paulik Ilona Sportcsarnokban. A bál keretében, a díjátadó gálán elismerték a kiemelkedő sportteljesítményt elérőket.

Nyemcsok László [email protected]

A sportbál gondolata öt évvel ezelőtt fogalmazódott meg a város vezetésében

Forrás: Szeretünk Kondoros

A települési önkormányzat és a Kondorosért Közalapítvány szervezésében megtartott eseményen Ribárszki Péter hangsúlyozta, a sportbál gondolata öt évvel ezelőtt fogalmazódott meg a város vezetésében.

Büszkén mondhatjuk, hogy Kondoros sportos város, ahol magas létszámmal és kiemelkedő szakmai színvonalon dolgoznak sportolóink és edzőik

 – emelte ki a polgármester.

Forrás: Szeretünk Kondoros

Díjat kapott a gálán a Balance Aerobic Club csapata: Kondorosi Bettina, Kovács Kinga, Sechna Dorina, Urbancsok Tekla, Vaszkó Martina és edzőjük Tüskés Éva, Litauszki Pál és Tuska Tibor, a Kondorosi Tenisz Sportegyesület versenyzői, Miskó Leonóra, a Széchenyi István Lótenyésztési Egyesület versenyzője, Petrovszki Márton, a Kondorosi Kick-boksz Egyesület sportolója és edzője, Litauszki László, Csicsely Ferenc, a Sördögök Sportegyesület tagja, valamint Istenes László, a Kondorosi Kézilabda Klub sportolója és edzője, Kasnyik Tamás.

A kondorosi önkormányzat fontosnak tartja azon sportolók elismerését is, akiknek a választott sportágukban nincs edzési lehetőségük a városban vagy egyénileg készülve érnek el sportsikereket, illetve edzőként, sportvezetőként fontos szerepük van egy-egy időszak sikerességében

 – ecsetelte Ribárszki Péter. – 

Így kiemelkedő sporttevékenysége elismeréséül különdíjban részesült Varga András erősportoló és Kunstár János, a Kondorosi Testedző Egyesület szakosztályvezetője, elnökségi tagja.

Forrás: Szeretünk Kondoros

A város önkormányzata 2020-ban hívta életre a Kondoros Sportjáért Életműdíjat, amely által olyan, a település sportjában jelentős szakmai munkát végző sportolót, sportszakembert, edzőt díjaznak, akinek elhívatott munkája nélkül Kondoros sporttörténete nem lenne ilyen gazdag. A bálon a település jó hírnevének öregbítéséért Életműdíjat kapott Kasnyik Pál, egykori kézilabdázó és Perei László, a Széchenyi István Lótenyésztési Egyesület hajdani elnöke. Az est folyamán a Kondorosi Kick-boksz Egyesület megköszönte Puravecz Péter munkáját, aki a Magyar Kick-boksz Szövetség formagyakorlat-szakág szövetségi kapitányaként segítette Petrovszki Márton egyéni felkészülését. Puravecz Péter is elismerésben részesült.

Jövőre is megrendezik a bált

A kondorosi sportbált színesítette az ország egyik legnagyobb extrémsport bemutató csapatának, a Flip Unit Teamnek Anima Prizma LED fényshow-ja, és az elmaradhatatlan tombolasorsolás. A finom ételről a Kondorosi Csárda, a hajnalig tartó mulatságról és a kiváló hangulatról a Show & Bors zenekar gondoskodott. Az est műsorvezetői Melis Zsuzsi és Hévizi Róbert voltak. A polgármester azzal zárta beszédét: „Találkozzunk 2024-ben!”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában