Nyit a teátrum

2023.09.28. 20:13

Az új évadban is együttműködik a csabai és a szentesi színház

Kicsit megkésve, de elkezdődhet a 2023/24-es évad a Tóth József Színház és Vigadóban, folytatódik az együttműködés eddig üzemeltetőjével, a Békéscsabai Jókai Színházzal – jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatón Seregi Zoltán, a békéscsabai teátrum igazgatója. A nézőknek azt üzente: lesz minden, amihez eddig már hozzászoktak.

Beol.hu

Közönségbarát darabokat ígért Seregi Zoltán.

Fotó: Lehoczky Péter-archív

Október 26-tól indulnak az új bérletes előadásaik, elsőként Agatha Christie Gyilkosság meghirdetve című világhírű krimijét tekinthetik meg három egymást követő estén, de még két előadást tartogatnak a januárig tartó első fél évadban: Kálmán Imre Marica grófnő című operettjét a Magyar Zenés Színházzal közös produkcióban mutatják be, és színre kerül a Legénybúcsú Szente Vajk rendezésében, ez utóbbi óriási sikerrel fut a fővárosban – sorolta a delmagyar.hu írása szerint Seregi Zoltán igazgató. 

Az évadot a szentesi színház a város híres szülötte, Tóth József emlékének ajánlja. Október 13-án egy országosan egyedülálló esemény helyszíne lesz a teátrum: a város felkérésére Lantos Györgyi csongrádi szobrászművész elkészíti Tóth József és Petőfi Sándor egész alakos bronzszobrát, ezt leplezik le aznap, valamint a békéscsabai színház produkciójában a Petőfi Mezőberényben című darab egyben az évadnyitó előadása lesz a Tóth József Színháznak.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában