Felajánlás

2023.12.18. 19:02

Ötven battonyai családon és egy battonyai óvodán segített az OTP Bank

Összesen 150 hátrányos helyzetű család, valamint három elmaradott térségben működő óvoda életét segíti az OTP Bank, együttműködve többek között a Humanitás Szociális Alapítvánnyal – közölte a pénzintézet.

Licska Balázs

Varga István Tamás jegyző; dr. Nagy Krisztina, Humanitás Szociális Alapítvány titkára; Boros Csaba polgármester; Balogh Mária, OTP Bank békéscsabai fiókjának igazgatója; valamint Zana Márk, OTP Bank battonyai fiókvezetője az adományok átadásán

Forrás: Battonyai önkormányzat

A 150 nélkülöző család között van 50 battonyai is, akik egyenként 35-40 ezer forint értékű, tartós élelmiszereket és édességeket tartalmazó csomagokat kapnak. A felajánlásokat hétfőn adták át Battonyán, az érintettek kiválasztásában közreműködött a helyi önkormányzat. A támogatott óvodák között van Battonyai Két Tanítási Nyelvű Szerb Általános Iskola és Óvoda is, számukra összeállítottak az adományozók nagyjából 300-300 ezer forint értékű, játékokat, fejlesztő eszközöket és óvodai kellékeket magukban foglaló pakkokat.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában