Újságlapozó

2023.12.03. 08:53

Érik a citrom Nagykamaráson: erről írt a Békés Megyei Hírlap 25 éve

Múltidéző összeállításunkban a Békés Megyei Hírlap egykori lapszámaiból csemegézünk. Ezúttal az 1998. december 3-án megjelent Hírlapba lapoztunk bele.

Beol.hu

A címlapon a nyom nélkül eltűnt Farkas Helga ügyének rejtélyeit próbálja kibogozni a lap újságírója: Beni volt feleségének vallomása talán elvisz a megoldáshoz. Arról is olvashatunk, hogy szerveződik Békés megyében az adórendőrség. Egy rövid hír pedig arról ad tájékoztatást, hogy befejezték az éhségsztrájkot az orosházi közösségi szállás menekült lakói.

 

Miért fáradtak ma a pedagógusok? Erre a kérdésre keresik a választ a lap 3. oldalán. Kiderül  a cikkből az is, hogy a szakértő véleménye szerint milyen egy jó tanár.

 

Érik a citrom Nagykamaráson, avagy hangyainvázió Molnáréknál címmel egy citromfa történetébe avatják be az olvasókat a 6. oldalon.

 

Családi oldal a 9-ik: hogyan válasszunk mosógépet, ez a fő téma ezen az oldalon. Egy másik, békéscsabai anyagban a mozgáskorlátozottak klubjában kialakult személyes konfliktusról olvashatunk. 

Békés Megyei Hírlap, 1998. december (53. évfolyam, 281-305. szám)

Korábbi újságlapozóinkat itt találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában