OTP Bank

2023.12.17. 19:06

Családok és a szerb óvoda számára érkeznek adománycsomagok Battonyán

Az OTP Bank munkatársai 150 hátrányos helyzetű család és három óvoda ünnepét teszik szebbé. Rekordmennyiségű adomány érkezett a pénzintézet immár hagyományos év végi gyűjtésén.

Csete Ilona

A rászorulók tartós élelmiszereket, ajándékokat, játékokat kapnak az adománycsomagban.

Fotó: MW-illusztráció

Mint az a társaság közleményében olvasható, az OTP Bank munkatársainak összefogása eredményeként az idei akció felülmúlta a várakozásokat. Így 150 hátrányos helyzetű család és 3 elmaradott térségben működő óvoda életét könnyíti meg a pénzintézet. A rászorulók tartós élelmiszereket, ajándékokat, játékokat kapnak az adománycsomagban.

A kedvezményezett 150 családot három településről választották ki, így 50-50 jászárokszállási, nyíregyházi és battonyai család veheti át a 35-40 ezer forint értékű csomagot. A dél-békési városban a kedvezményezettek kiválasztásában a battonyai önkormányzat is közreműködött – számolt be a pénzintézet a közleményében.

Az óvodák részére összeállított nagyjából 300-300 ezer forint értékű adománycsomagok játékokat, fejlesztő eszközöket és óvodai kellékeket tartalmaznak, amike a Boldvai Mesevár Óvoda-Bölcsőde Zilizi Tagóvodája, a Battonyai Két Tanítási Nyelvű Szerb Általános Iskola és Óvoda, illetve a Forrói Napközi Otthonos Óvoda kisgyermekei használhatnak majd ki.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában