Összefoglaló

2023.11.25. 20:55

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. november 25.

A szombat sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. november 25-én.

Beol.hu

A rendőrök megmutatták, mi az a biztonsági folyosó. A mentők, a tűzoltók és rendőrök általában nagyon sietnek oda, ahol szükség van a segítségükre. Nem mindegy mennyi idő alatt érnek oda...

Épp hamis mosószert árult garázsából egy Békés vármegyei férfi, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei váratlanul a helyszínre érkeztek.

Közösen járőröztek magyar és román rendőrök Békéscsabán. Többek között céljuk volt az is, hogy kiszűrjék azokat a nemzetközi forgalomban részt vevő járművezetőket, akik nem kipihenten ülnek a volán mögött. 

Ezt a kannibál, sátánista gyilkost küldték az oroszok a frontra. 639. napja tart a háború a szomszédunkban.

A közlekedésbiztonságra veszélyt jelentő járműveket ellenőrzött az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM): 114 millió 491 ezer forint bírságot szabtak ki a Közúti Közlekedési Ellenőrzési Főosztály közúti ellenőrzési akciói során november 12. és 18. között Magyarország román határszakaszán – közölte a tárca szombaton az MTI-vel.

Hamarosan újabb fő pillére lesz a magyar családtámogatási rendszernek, amely a testi, lelki, szellemi egészség elemével bővül – jelentette be a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára a Baba-Mama Expón szombaton Budapesten.

Mintegy száz új, saját fejlesztésű autonóm takarítórobot üzembe helyezése kezdődött el a B+N Referencia Zrt. hazai mérnökcsapata munkájának eredményeként.

A Békéscsaba-Kétegyháza-Mezőhegyes vonalon december 9-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Fejlesztenék az Élővíz-csatornát és környékét; rendbe tennék a vízelvezető rendszereket szerte a városban; valamint egy ezer négyzetméteres csarnokot is építenének – ezekre a beruházásokra nyújtott, nyújt be pályázatot Békéscsaba a városi közgyűlés döntése értelmében. A tervezett fejlesztésekről a minap sajtótájékoztatókon beszélt Szarvas Péter polgármester, valamint a Fidesz-frakció nevében Paláncz György tanácsnok és Nagy Sándor önkormányzati képviselő.

Alakulásának századik évfordulója alkalmából rendez jubileumi kisállat-kiállítást a Békéscsabai V-52. számú Galamb- és Kisállattenyésztő Egyesület szombaton és vasárnap a CsabaParkban. Az eseményen több mint 1200 különleges állatot tekinthetnek meg az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában