Orosháza

2023.09.01. 08:56

Az Ady utcában is parkolók épülnek, forgalomkorlátozás várható

A parkolóépítések ütemezéséről már többször cikkeztünk Orosháza belvárosa kapcsán. A Bajnok, a Kórház és a Hajnal utcákat követően szeptemberben az Ady Endre utcában is elkezdik a kivitelezést – forgalomkorlátozásra számíthatnak az arra közlekedők.

Csete Ilona

Fotó: MW-archív

Mintegy 900 millió forintos forrásból, két ütemben valósul meg a közlekedés fejlesztését célzó pályázat a városban. A pályázat keretében négy helyszínen 226 parkoló épül, valamint több kerékpárútszakasz felújítása is megvalósul, 5 kilométer hosszúságban (van, ami már készen van), kerékpáros nyomvonalakat festettek fel és új kerékpárút is épül a következő hónapokban.

Szeptember első hetében az Ady Endre utcán is kezdetét veszi a parkolóépítés: a főtér és a Szabó Dezső utca közötti szakaszon összesen 55 férőhelyet alakítanak ki. A munkálatok idején szakaszosan forgalomkorlátozásra lehet számítani az utcában. A beruházás mind a páros, mind a páratlan oldalt érinti. A kivitelező törekszik a gyors és hatékony munkavégzésre. Azonban a forgalom korlátozása elkerülhetetlen, ezért kérik a lakosság türelmét és megértését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában