Csorvás

2023.07.08. 15:22

Közösségi tér épül, kiveszik a részüket a munkákból az Edison klubtagjai

A Csorvási Edison Klub tagjai a megérdemelt vakáció heteiben, hónapjaiban pihennek. Bizonyára. Vagy mégsem? Egy dolgos, több embert megmozgató fotó érkezett hírportálunkhoz. Zajlik az Edison Klub Közösségi Tér kialakítása, a fiatalok is segítenek.

Csete Ilona

A belső munkák javában zajlanak a fiatalok közreműködésével.

Arról már korábban írtunk, hogy a tehetséggondozás mellett, a nagy nyilvánosságot kapott magaslégköri ballon felengedése, az elektromos autó építése és még sorolhatnánk a gyerekekkel, régi, visszatérő klubtagokkal zajló projektjeiket, szóval más is készül Csorváson.

Az általános iskola mögött egy méltó hely, ahol minden s mindenki elfér. Ahol a klub eszközei, járművei biztonsággal tárolhatók és ahol az alkotó fantázia szárnyalhat majd tovább.

Nem pihennek a vakáció heteiben sem, véghajrá van, most éppen levonulnak a festők, az asztalos munka mellett elérkezett a villamossági szerelések ideje.

Murvai József klubvezető bevonja a feladatokba a nagyobb gyerekeket is. Hazalátogat ismét Szabados László villamosmérnök; aktívan kiveszi a részét s önzetlenül dolgozik Gergely János erősáramú technikus, villanyszerelő mester, akinek a munkájához az anyagokat pedig Kukla Imre biztosítja.

–  Izgalmas időszak ez, a beruházás 85 százalékban kész. Dolgozunk egész nap, ha kell hétvégéken is. Büszke vagyok a diákjainkra, nagyon ügyesek, segítenek, ahol csak tudnak – dicsérte a felnőttek körül szorgoskodókat a klubvezető. Szeptemberben szeretnék birtokukba venni az új közösségi teret.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában