Polgári Est

2023.04.18. 20:42

A nemzeti blokk küldetése: Huth Gergely volt a vendég Békéscsabán

A nemzeti blok küldetése címmel tartottak Polgári Estet kedden Békéscsabán, a Fidesz irodában. Az esemény vendége Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője volt, akivel Herczeg Tamás országgyűlési képviselő beszélgetett.

V. E.

Herczeg Tamás beszélgetett Huth Gergellyel

Fotó: Bencsik Ádám

Miután Herczeg Tamás köszöntötte a jelenlévőket, arra kérte Huth Gergelyt, számoljon be eddigi munkásságáról, illetve idézze fel a PestiSrácok.hu megalapítását. A főszerkesztő elmondta, a PestiSrácok.hu immár egy 11 éves portál, amit anno egy garzonlakásban kezdtek el felépíteni. Ő maga egyébként már igen fiatalon, az egyetemi évei alatt elkezdett újságírással foglalkozni, és eddigi pályája során dolgozott a Napi Magyarországnál, a Magyar Nemzetnél, a Hír TV-nél, az Echo TV-nél, illetve a Magyar Hírlapnál is. A fentiek után jött a weboldal, amelynek két évig volt saját tévéje is. 

A portál él és működik, ráadásul van egy tényszerű, közéleti YouTube csatornája, aminek rengeteg – napi szintre leosztva mintegy 100 ezer – nézője van, és amit három hete törölt le a Google, mindenféle indoklás nélkül. Huth Gergely itt hangsúlyozta, az őket érő korlátozások ellenére sem adják fel, és a korábbi Pesti TV fül alatt minden műsorukat tovább vetítik, és elérhetővé teszik nézőik számára. Ilyen többek között a Politikai Hobbista, amit hetente kétszer tűznek műsorra, hardcore verzióban. 

Az est további részében beszélt Huth Gergely például arról is, hogy milyen sokszor perelik be őket, és úgy általában a jobboldali médiát, illetve újságírókat. Továbbá kiemelte, műsoraik között számos leleplező típusú is van. Ilyenek például Füssy Angéla és Jurák Kata riportjai, akik tevékenységükkel rendkívül sokat tettek a pedofilok leleplezéséért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában