Összefoglaló

2023.02.15. 20:52

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. február 15.

Szerda sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. február 15-én

Beol.hu

A hős csapat váltásban, éjjel-nappal dolgozott

Forrás: BMH

Az elmúlt hetekben Olvasóink több ezer voksot adtak le Az év embere és Az év sportolója közönségdíj szavazásán. Mutatjuk a győzteseket.

Hamarosan érkeznek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadóval kapcsolatos értesítések, illetve határozatok a gépjárműadó fizetésre kötelezetteknek vagy képviselőjüknek.

A Vidékfejlesztési Program keretében sikeres dél-békési pályázatokról számolt be közösségi oldalán Erdős Norbert, a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője.

Először saját használatra termesztett kábítószert tartalmazó kendert egy férfi Békésen, majd elkezdett másoknak is pénzért adni belőle. Nem sokáig ment az üzlet, mert a rendőrök őrizetbe vették. Az ügye most a rendőrségről az ügyészségre került.

Épségben hazaért Bodorló Mihály, Patai Sándor, valamint Baráth János Törökországból. A HUNOR mentőszervezet hivatásos tűzoltóiként hat napig dolgoztak az egyik legveszélyesebb kárterületen. Tetteikért kedden Novák Katalin köztársasági elnök és Gülşen Karanis Ekşioğlu, Törökország magyarországi nagykövete is köszönetet mondott a Sándor-palotában.

Olyan betegségben szenved a 11 éves kislány, ami a mai orvostudomány számára egyelőre komoly fejtörést okoz, gyógyítani nem tudják. Józsa Petra Hanna és családja azonban pozitív hozzáállással megkeresik mindennapjaikban a szépet, a jót és az élményeket. Van körülöttük sok remek ember, akik ebben segítik is őket. Napjaink egyik legnépszerűbb együttese, a ValMar, vagyis Valkusz Milán és Marics Peti már sokadjára öleli, s csal a kislány arcára mosolyt.

Valentin-napi ajándékkal lepte meg az ukrán kisfiú a Vöröskereszt munkatársait Békéscsabán.

Kecskés Andrea lett Elek új alpolgármestere. 

Hangfelvétel készült a Budapest Pride homoszexuális-rendezvénysorozat egyik nyilvános beszélgetéséről 2018 nyarán. A diskurzust a Soros-hálózat által finanszírozott Labrisz szervezte. Eközben egy újabb videó is előkerült, amiben Bite Zsolt undorító részletességgel dicsekszik homoszexuális kalandjairól.

 





 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában