2022

2023.02.15. 09:55

Olvasóink döntöttek: ők nyerték Az év embere és Az év sportolója elismeréseket

Az elmúlt hetekben Olvasóink több ezer voksot adtak le Az év embere és Az év sportolója közönségdíj szavazásán. Mutatjuk a győzteseket.

BMH

Saját területükön kimagasló eredményt értek el

Forrás: BMH

A Békés Megyei Hírlap és a beol.hu február 1-jén indította útjára Az év embere, valamint Az év sportolója közönségszavazását. Az év embere és Az év sportolója jelöltjei a saját területükön kimagasló eredményt értek el, kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt esztendőben. Célunk az volt, hogy Olvasóink segítségével díjazzuk és elismerjük nem mindennapi munkásságukat.

Olvasóink két héten keresztül voksolhattak Békés vármegye kiválóságaira. Döntésük alapján az alábbi végeredmény született: Az év embere 2022 közönségdíjat Macskinné Pór Erzsébet, a Szeghalmi Mazsorett Együttes művészeti vezetője veheti át. Második lett Ladnyik Anita, a Békés vármegyei mentők irányítócsoportjának a vezetője, harmadik Nyerges Attila, a Szarvasi Kajak-kenu Club utánpótlásedzője. 

Az év sportolója 2022 közönségszavazáson négy kategóriában várták a szavazatokat a jelöltek.

A legjobb női sportolónak járó díjat Mezei Nikolettnek ítélték oda olvasóink.

A legjobb férfi sportolónak járó díjat Fekécs Szilárd veheti át.

A legjobb női csapat az Oxxo Energy Orosházi NKC lett.

A legjobb férficsapatnak az Optimum Solar-Békési FKC-t választották a voksolók.

A győzteseknek gratulálunk! A díjakat március elején, Gyulán nyújtjuk át. Ennek időpontjáról és helyszínéről értesítjük a nyerteseket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában