B. Zsolt szexbotránya

2023.02.15. 08:05

Újabb döbbenetes felvételek kerültek elő a 15 éves fiúval viszonyt folytató pedagógiai asszisztensről (videó)

Hangfelvétel készült a Budapest Pride homoszexuális-rendezvénysorozat egyik nyilvános beszélgetéséről 2018 nyarán. A diskurzust a Soros-hálózat által finanszírozott Labrisz szervezte. Eközben egy újabb videó is előkerült, amiben Bite Zsolt undorító részletességgel dicsekszik homoszexuális kalandjairól.

Forrás: B. Zsolt (Fotó: Facebook)

A vágott anyagból betekintést nyerhetünk abba, hogy a Labrisz Egyesület eseményén különböző LMBTQ-aktivisták arról beszélnek, hogyan kellene szerintük az iskolákban megjeleníteni a homoszexualitást. A Labrisz egy iskolákba szánt LMBTQ-kiadványát is bemutatták az eszmecserén – írja a Magyar Nemzet.

A témához hozzászólt az a Bite Zsolt is, aki az elmúlt napokban egy videó kapcsán híresült el. 

Bite 2018-ban a nyilvánosan fellelhető információk szerint éppen a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógiai asszisztense volt. Az iskola honlapja és akkori saját bevallása szerint 5–7. évfolyamosoknak tartott médiaszakkört, magáról beugrósként beszélt.

A négy és fél évvel ezelőtti rendezvényen egy általa tartott kapolcsi nyári médiatáborról a következőket mondta: „Nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. […] Esténként … vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében... khhmm ... azt csináltunk, amit akartunk.”

(A felvételen Bite 5:20-tól hallható.)

Ennél is megdöbbentőbb, hogy közben Bite azt is elmondta: „Volt egy dolgunk, amit meg kellett csinálni, és amellett éltük a magánéletünket.” Hogy a homoszexuális nevelés témakörében, az általa azóta közzétett felvételek tükrében ez mit jelenthetett, az nagyon komoly kérdés.

Az azonban figyelemre méltó tény, hogy Bite rendszeresen többes szám első személyben beszélt a szexualitás kapcsán magáról és a rábízott gyermekekről, lásd: „Forgattunk; csináltunk; akartunk; éltük a magánéletünket.”

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Ellenzéki politikusok sem tudják, mit jelent az efebofilia

Bite Zsolt egyfajta „népnevelő” szerepet játszva, kioktató stílusban hülyézett le mindenkit, aki nincs tisztában azzal, hogy ő nem pedofil, hanem ő úgynevezett „efebofil”, tehát a 15 és 19 év közötti fiatalokhoz vonzódik, esetében pedig ugye fiúkról van szó – írja a Magyar Nemzet.

A Mediaworks által megkérdezett ellenzéki politikusok szintén beletartoznak a pedagógiai asszisztens által felállított tudatlan kategóriába, ugyanis senki nem tudta, mit jelent az efebofilia.

Az LMP társelnöke, Ungár Péter szerint egyébként Bite Zsolt súlyos elmehibbant, és nem szabadna egy iskola harminc kilométeres közelébe sem engedni. Lukács László jobbikos politikus saját bevallása szerint pedig nem ismeri az ügyet, de meg kell nézni, hogy mi igaz egyáltalán abból, amit ez az ember elmondott, az esetet mindenesetre aggasztónak nevezte. Komjáthi Imre MSZP-társelnök nem tudja, hogy kell-e módosítani a gyermekvédelmi törvényt, de ami benne van, azt szerinte be kell tartani, és ha ezt bárki megsérti, eljárás alá kell vonni.  Arató Gergely szerint viszont már így is elég szigorúak a gyermekvédelmi szabályok, és a nyomozás majd kideríti, mi az igazság.

Újabb videó! – Bite Zsolt undorító részletességgel dicsekszik homoszexuális kalandjairól

Bite Zsolt a Vadhajtások által talált videóban brutális, undorító részleteket közöl egy fiatal fiúval való szexuális kapcsolatáról. Az információkból arra következtethetünk, hogy az eset még akkor történt, amikor Bite Szentesen volt kollégista, de ez a videóból nem derül ki egyértelműen – írta meg az Origo.

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Arcát eltakarva menekült a riporter elől a pedagógiai asszisztens (videó)

A Metropol munkatársai arról kérdezték Bite Zsoltot, tényleg helyénvalónak tartja-e, hogy egy 15 éves kiskorúval folytat szexuális viszonyt. A tüntetések szervezésében élen járó PDSZ-szakszervezeti vezető aktivista azonban teljesen elzárkózott a válaszadástól. Sőt, menekülőre fogta a dolgot, inkább „ötletszerűen” egy buszra szállt fel, hogy ne kelljen a kérdésekre felelnie.

 Jogi szigorítást várnak a családszervezetek a gyermekek védelmében

A Gyermekjogokért Egyesület, a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete, a Szent István Intézet, valamint az Organikus Pedagógia Egyesület közös közleménye szerint a gyermekek védelmében az elmúlt időszakban előremutató lépések történtek, a kormányzati erőfeszítések ellenére azonban sajnálattal tapasztalják, hogy a gyermekek egészséges testi-lelki szellemi fejlődését biztosítani rendelt jogszabályok kijátszhatók – adta hírül a Magyar Nemzet

Bite Zsolt a saját szexuális orientációjáról beszélt, azonban egyetlen dologról nem ejtett szót: az érintett gyermek jólétéről és jogairól – áll a közös kommünikében. A három egyesület és a Szent István Intézet úgy fogalmazott, hogy e kérdések a hatályos büntetőjogon túlmutatnak, megválaszolásra várnak, hiszen a gyermek jogai és érdekei egy felnőtt ember szexuális önmegvalósításához fűződő jogaival merőben ellentétesek lehetnek.

18 év alatt mindenki gyermek, és mindenkit megilletnek a gyermekjogok.

Vajon ennek fényében az, hogy a büntető törvénykönyv szerint 14 év felett egy gyermek beleegyezését adhatja a szexuális aktusra, feljogosíthat-e egy felnőtt embert arra, hogy e hozzájárulást kihasználja? – tették fel a kérdést a szervezetek, azt is felvetve:

attól, hogy valami nem bűncselekmény, rendben lesz-e vajon gyermekjogilag?

Álláspontjuk szerint a hatályos büntetőjogi szabályok átgondolást igényelnek, egyúttal társadalmi konszenzust sürgetnek abban, hogy – a hatályos büntetőjogtól függetlenül – a gyermekek jogaira kompromisszumok nélkül tekintsünk, és hogy a gyermekek egészséges fejlődéshez való joga mindig megelőzze a felnőtt emberek szexuális vonzódáshoz való jogát. 

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában