Jótékonysági futóverseny

2022.10.28. 12:15

Segítik a Viharsarki Koraszülöttmentőt

A Linamar Hungary Zrt. és a BSI Békéscsabai Futónagykövetek a közelmúltban már hatodik alkalommal rendezte meg jótékonysági futóversenyét a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány támogatására, Orosháza-Gyopárosfürdőn.

P. G.

Parászka Tibor, Máté-Szabó Anita, Csík Tímea kommunikációs munkatárs, dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed. Fotó: Bencsik Ádám

A megmérettetésen több mint egymillió 243 ezer forintot gyűjtöttek össze, amelyet Parászka Tibor, a Linamar Hungary Zrt. humánpolitikai igazgatója adott át dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamednek, az alapítvány elnökének pénteken, a gyulai Almásy-kastély előtt.

Parászka Tibor elmondta, a verseny az egész megyéből megmozgatja az embereket, miközben egy jó ügyet is segítenek. Kiemelte, a négyszáz nevező több mint kétezer kilométert tett meg a jó hangulatú programon. 

Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed hangsúlyozta, az összeg a viharsarki koraszülöttmentő működését segíti majd. Hozzátette, november 17-én a kastély előtt programot szerveznek a koraszülöttek világnapja alkalmából.

A cégek közötti versenyt ezúttal is Polar Klíma nyerte 681 megtett kilométerrel, a vándor- és emlékserleget Máté-Szabó Anita, a cég Hr-munkatársa vette át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában