Nemesi Pál

2021.04.08. 07:24

A kormánybiztos segíti Orosháza és a régió projektjeit

Nemesi Pállal, a Dél-alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosával egyeztetett Dávid Zoltán polgármester és Molnár Béla alpolgármester a minap. A szegedi találkozón a térség s Orosháza jövőjéről, a folyamatban lévő és tervezett beruházásokról volt szó.

Cs. I.

Számos témáról, többek között infrastrukturális, turisztikai célú, valamint a gazdasági fejlődést célzó elképzelésekről és lehetőségekről váltottak szót a régiót szolgáló kormánybiztossal a város képviselői. A kelet–nyugati irányú közlekedési kapcsolatok, a szakképzett munkaerő hiánya, a Gyopárosfürdőben rejlő potenciálok, továbbá a város határába tervezett ipari park kapcsán is egyeztették a koncepciókat, ezzel körvonalazva a jövőbeli együttműködést.

Nemesi Pál arról biztosította az orosházi delegációt, hogy mindenben segíti azokat a fejlesztési elképzeléseket, melyek Orosháza és a régió javát szolgálják.

– Feladatunk a Dél-Alföld régióban a versenyképesség javítása és a felzárkóztatás, ehhez elengedhetetlenül fontos a stratégiai pontok meghatározása, illetve a fejlesztési elképzelések összehangolása – fogalmazott a kormánybiztos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában