Dal 2021

2021.02.03. 13:52

Elődöntős a szeghalmi Mudfield

Sikeresen szerepelt A Dal 2021 első válogatójában, és a közönségszavazatok alapján bejutott a három hét múlva kezdődő elődöntőbe a szeghalmi Mudfield zenekar szombaton este.

B. O.

– Nem tudunk eléggé hálásak lenni, nagyon köszönjük nektek. Tudjátok, mi azért választottuk a zenélést, hogy a közönségünket és a hallgatóságot a lehetőségeinkhez mérten a legjobban kiszolgáljuk, mindezt úgy, hogy mi is örömünket leljük abban, amit csinálunk közösen és hogy őszinték maradhassunk felétek, plusz magunkkal szemben is. A tegnapi este mindent felülmúlt, mindent felülmúltatok, köszönjük – fogalmazott a siker után a zenekar énekese, Kovácsovics Máté.

Az együttes tagjai Feke István, Szabó Dezső, Kovácsovics Máté, Balázs Loránd, Szegedi Marci az eredményhirdetés után /Fotó: A Dal 2021/

A csapat a megmérettetésen a Nincsen szerencsém című dallal lépett fel, ezzel nyerte el a tíz fellépő közül egyedüliként a rajongók szeretetét, azaz a legtöbb közönségszavazatot. Így eldőlt, hogy az elődöntőben egy Békés megyei szereplőnek a Mudfield zenekarnak, már biztosan szurkolhatunk, akik a következő fordulóban daluk akusztikus átiratát adják majd elő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában