Gyermekmosoly 2020

2020.11.23. 16:00

A mesék mellett az igazán lányos dolgok kötik le a biharugrai Tarr Noémit

A négyéves biharugrai kislány első helyezést ért el a Mosolyalbum című fotópályázaton, az online fordulóban, aki így könyveket nyert mosolyával.

L. B.

Bár a fényképezőgéptől elakadt a szava, és szüleihez, Nikoletthez és Zoltánhoz bújt, igazán mosolygós és cserfes Tarr Noémi, sőt, lapunk munkatársának egy saját költeményt, dalt is előadott.

Rögtön kibontotta az ajándékcsomagot, örömmel forgatta és lapozgatta a kiadványokat, ami nem meglepő, nagyon szereti a könyveket és a meséket. Most a Mancs őrjárat, valamint a Bogyó és Babóca a nagy kedvence. A lányos dolgok kötik le, szeret babázni, sütni és főzni, valamint sminkelni, amikor pedig az időjárás engedi, sokat van a házuk udvarán.

Noémi szüleivel, Nikolett-tel és Zoltánnal közösen örömmel bontotta ki az ajándékokat /A szerző felvétele/

Szülei, Nikolett és Zoltán elmondták, tavaly második helyezést ér el Noémi a Mosolyalbum pályázaton, így most figyelték, hogy mikor jelenik meg újból a felhívás a lapban és a BEOL.hu hírportálon. Noémiről rengeteg mosolygós kép készült az elmúlt időszakban, a győztes felvétel gyereknapon született.

A játék folytatódik: az online versenyben legjobban szereplő gyermekek képei megjelennek a Békés Megyei Hírlap hasábjain. Küldje be gyermeke, unokája fotóját, és nyerjen újabb értékes könyvcsomagokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában