biztonsági intézkedésekkel

2020.07.01. 21:30

Újra kinyit a csabai mozi

A békéscsabai Center mozi szerdán közösségi oldalán osztotta meg a hírt, mely szerint csütörtöktől újra fogadják látogatóikat. A mozi munkatársai a bejegyzésben külön kiemelik, hogy szigorú óvintézkedéseknek tesznek eleget az újranyitást követően.

N. T.

– Egy nagy megújulással szerettünk volna indulni. Ám érzékelve, hogy mennyire várjátok már, hogy újra találkozzunk, 112 nap után, a vártnál hamarabb, már július 2-án megnyitunk – olvasható a mozi bejegyzésében.

Hozzáteszik, hogy a felújítások jelenleg még zajlanak a moziban. A nyitás első heteiben kiemelt szerepet kapnak a magyar filmek, illetve műsorra kerül az összes olyan film, amit már nem tudtak bemutatni márciusban. Augusztustól pedig a hollywoodi kasszasikerek kerülnek terítékre.

Külön kiemelik, hogy a nézők biztonságára fokozott figyelmet szentelnek. Mint írják, kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató munkatársak állnak munkába, akik maszkban dolgoznak. A mozi területére kézfertőtlenítőt helyeznek ki, illetve a termekbe való bejutásnál kerülik az érintést. Az előadások között hosszabb szünetekkel készülnek, valamint fertőtlenítő takarítást végeznek a mozitermekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában