WiFi4EU pályázat

2020.06.27. 18:37

Számos helyen lesz ingyenes wifipont Békéscsabán

Több békéscsabai közterületen lehet majd ingyenesen netezni okoskészülékek segítségével, mivel több helyen alakítanak ki úgynevezett wifipontokat – ismertette sajtótájékoztatón nemrég Szarvas Péter polgármester.

L. B.

Erre egyrészt lehetőséget ad egy, a Modern Városok Program keretén belül megvalósuló beruházás, másrészt az, hogy az önkormányzat nagyjából 5 millió forint, pontosabban 15 ezer euró értékű utalványt nyert az Európai Bizottság WiFi4EU pályázatán.

A megyeszékhely több pontján is találkozhatunk majd wifipontokkal /Fotó: Shutterstock illusztráció/

Wifipontokat alakítanak ki 2022 elejéig a WiFi4EU pályázat keretében a Kórház utcai stadionnál, a Bessenyei utcai sportpályánál, a CsabaParkban két helyen, az Andrássy út és Irányi utca kereszteződésénél, a mezőmegyeri Arany János Művelődési Háznál, a mezőmegyeri sportpályánál, valamint az Árpád fürdő Penza-­lakótelep felőli oldalán.

A Modern Városok Program révén a Szent István téren és az Andrássy út elején, a Munkácsy-negyedben, a Millennium lakótelepnél, a Korzó téren, a Lencsési lakótelepen, az orvosi rendelőnél és Jaminában, a rendelőintézetnél lehet majd ingyen internetezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában