Békés

2019.08.15. 10:39

Bemutatták a Fidesz-KDNP-s polgármesterjelölt csapatának tagjait

Kálmán Tibor indul a Fidesz-KDNP színeiben polgármesterjelöltként Békésen az október 13-ai önkormányzati választáson. Elmondta, az elmúlt időszakban több szervezet biztosította támogatásáról, így a teljes békési jobboldali, polgári kör támogatását magáénak tudhatja. Kálmán Tibor jelenleg a város alpolgármestereként ténykedik, a hazai kajak-kenu szövetség elnökségének tagja.

L. B.

A csütörtökön Békésen, a kulturális központban tartott sajtótájékoztatón Kálmán Tibor bemutatta képviselőjelöltjeit, annak a csapatnak a tagjait, amellyel a jövőben közösen szeretne tenni a városért.

Mucsi András, Deákné Domonkos Julianna, Vámos Zoltán, Kálmán Tibor, Polgár Zoltán, Füredi János, Balog Zoltán és Csibor Géza /A szerző felvétele/

Hangsúlyozta: mindenki csapatjátékos, mindenki közösségben gondolkodik. A jövőben kikérik a helyiek véleményét az egyes kérdésekben. Megtartanák és továbbvinnék az eddig elért eredményeket, további fejlesztésekben gondolkodnak.

Vámos Zoltán indul az egyes választókerületben, Polgár Zoltán a kettesben, Balog Zoltán a hármasban, Deákné Domonkos Julianna a négyesben, Csibor Géza a hatosban, Mucsi András a hetesben, Füredi János a nyolcasban; Kálmán Tibor az ötösben verseng a voksokért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában