adomány

2019.03.27. 14:46

Négyszázezer forinttal támogatták a békéscsabai gyermekosztályt

Négyszázezer forint adományt adott át szerdán a Szőke és Társa Kft. a Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórház Gyermekosztályának. Az összeget a részleg négy új pelenkázóágy vásárlására fordította.

V. E.

Dr. Zsilák János főigazgató-főorvos helyettes, a békéscsabai intézmény orvosigazgatója elmondta, a kórház igyekszik a mindennapokban a gyógyítás megfelelő feltételeit biztosítani, ami csak egy igen feszes gazdálkodás mellett valósulhat meg. Ezért örömmel fogadnak minden olyan felajánlást, amely a komfortfokozatot, illetve az orvoslás színvonalát emeli.

A fotón: Dr. Zsilák János, Szőke-Kis János és Szőke-Kis Tamás /A szerző felvétele/

Dr. Lázár Csilla gyermekgyógyász elmondta, a szülők és gyermekek komfortérzetében rengeteget jelentenek a gyermekosztály számára érkezett adományok, melyek egytől egyig segítik az ellátást is, hiszen a szebb környezet jobb közérzetet is biztosít, amivel könnyebben megy a gyógyulás is.

Szőke-Kis János ügyvezető-tulajdonos elmondta, a gyermekosztályra azért esett választásuk, mert mindhárom vezetőjüknek van gyermeke, és tudják, milyen nehéz, ha valakinek távol kell lennie az otthonától betegség miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában