tévécsatorna-kínálat

2019.01.10. 19:50

Új csatornák is láthatók januártól

A legtöbb kábelszolgáltatónál január eleje hozza a legjelentősebb változást a tévécsatorna-kínálatban. Nincs ez másként ebben az évben sem.

Papp Gábor

Forrás: Shutterstock illusztráció

A Telekom már hetekkel ezelőtt beszámolt arról, hogy milyen módosítások lesznek a csatornakiosztásban, amelyek már meg is történtek. Eszerint a IPTV és műholdas (SAT) televízió hálózaton nyújtott Családi+HD, Szuper Családi HD és az IPTV hálózaton nyújtott Szuper Családi Mozi díjcsomagokban a Discovery HD Showcase csatorna helyett a Discovery HD csatornát osztják el, a Szuper Családi HD és Szuper Családi Mozi díjcsomagokban, illetve a Nagyvilág kiegészítő csomagban a DTX csatorna helyett az ATV Spirit csatorna, a Discovery Science csatorna helyett az MTV Rocks csatornát kínálják, valamint a Szuper Családi HD és Szuper Családi Mozi díjcsomagokban, illetve a Filmvilág kiegészítő csomagban a Shorts TV csatorna helyett az EPIC Drama csatorna látható.

Közben éppen a héten nyilvánosságra került sajtóhírek szerint a Magyar Telekom és a TV2 csoport megállapodása értelmében az egyebek mellett a spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzéseket közvetítő Spíler2 csatorna március 31-ig továbbra is elérhető lesz a szolgáltató csatornakínálatában. Ezt a távközlési és telekommunikációs vállalat kommunikációs igazgatósága közölte a Világgazdaság érdeklődésére.

Számos változást tapasztalhattak a nézők /Illusztráció: Shutterstock/

Eközben a Digi előfizetőit ugyancsak az foglalkoztatja talán leginkább, hogy lesz-e Spíler1 és Spíler2 a csatornakiosztásban. Egyes hírek szerint hamarosan igen, sőt, a Csakfoci.hu portál azt is megszellőztette, hogy hamarosan újra közvetíthet Premier League-mérkőzéseket a Digi Sport. A portál úgy értesült, a Digi Sport és a TV2 Csoporthoz tartozó Spíler párhuzamosan közvetíthetik majd a meccseket. A Digi Facebook-oldalán a Spíler1 és Spíler2 bekerülésével kapcsolatos kérdésekkel ostromolják leggyakrabban a céget.

„Jelenleg ezek a csatornák nem érhetőek el a kínálatunkban, egy csatorna bekerülésével kapcsolatban hivatalos közleményt a bekerülés után adunk ki, így türelmet kérünk” – egyelőre ez a hivatalos válasz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában