Meszlényi Autó

2018.09.20. 17:31

Járműipari szakmai találkozót tartottak

Szakmai találkozót rendezett szerdán a Meszlényi-Autó. Az eseményen a járműiparral kapcsolatos témakörökben rövid, lényegre törő előadások keretében informálódhattak, tájékozódhattak az érdeklődők a társaság képviselőitől.

B. O.

Többek közt megismerhették a szerviztevékenységeket, a Meszlényi-Autó szolgáltatásait, megtekinthették az egyes részlegeket, szervizeket, és ki is próbálhatták a társaság által forgalmazott márkák modelljeit.

Fotó: Lehoczky Péter

– Olyan helyi vállalkozók, döntéshozók vannak jelen az eseményen, akik nagyobb flottákat vásárolnak cégüknél, az egyes márkák képviselői pedig olyan információkat osztanak meg velük, melyek segíthetnek számukra az autóvásárlásban, a döntésben – osztotta meg lapunkkal Meszlényi Dániel, a társaság marketing- és PR vezetője.

Az eseményen részt vett Herczeg Tamás, a térség országgyűlési képviselője, aki elmondta, a cég nyolcvan főt foglalkoztat, nagyon fontos adófizetője a településnek, és mindezek mellett egy olyan fejlődő iparág képviselője, amelyre mindannyian büszkék lehetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában