Bulvár-celeb

2024.03.06. 05:00

Furcsa dolog szúrt szemet a rajongóknak Hódi Pamela fotóján

A sztáranyuka durván kiakasztotta a követőit, amikor meglátták az ajkait.

MW

Hódi Pamela

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Legújabb fotójával kiverte a biztosítékot a rajongóinál a sztáranyuka. Sokak szerint Hódi Pamela azzal, hogy feltöltette az ajkait, kezd eltávolodni attól a személytől, akit régen kedveltek.

Pamela már évek óta tudatosan kezeli a közösségi oldalait, a családjáról ritkán oszt meg fotókat, ezzel is védve a magánéletét. Ha mégis így tesz, attól a követők szinte elolvadnak. A legújabb posztjánál azonban fordult a kocka.

A sztáranyuka nemrég a közösségi oldalára töltött fel egy szelfit arról amikor bobozni volt a családjával. A rajongók persze rögtön azt szúrták ki, hogy újabb beavatkozás történt Pamela arcán. Úgy tűnik, hogy feltöltette a száját, amitől a rajongók, finoman szólva, nem ájultak el.

Hódi Pamela
A rajongók a régi Pamelát szebbnek találták
Fotó: Markovics Gábor

A fotóra rengeteg negatív hozzászólás érkezett, ugyanis a követői szerint Pamela elvesztette a természetes szépségét.

"Kár, hogy lassan neked is sablon arcod lesz."

"Sokkal szebb voltál természetesen, rád sem lehet ismerni..."

"Sosem kommentelek, de ez a száj nekem is szemet szúrt. Lassan nem lesz természetes celeb sehol…" – méltatlankodtak a kommentelők.

Pont ez volt az első gondolatom a kép láttán. És ez nem bántás. Szerintem Pamela egy szép nő volt természetesen. Sajnálom, hogy elindult ebbe az irányba, mert így már nem a természetes szépségével tűnik ki. De az is igaz, hogy ez teljesen az ő arca, döntése

 – fogalmazta meg finoman a véleményét egy másik rajongó.

A nagy vitát kiváltó fotót ide kattintva lehet megnézni. 

Hódi Pamelának nem ez volt az első szépészeti beavatkozása, hogy mit is csináltak még a csinos anyukával, kiderül a Bors cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában