Bulvár-celeb

2024.04.02. 11:26

Rúzsa Magdi eddig titkolt érzéseiről beszélt

Rúzsa Magdi a gyerekeivel töltötte a húsvétot és nagyon érzelmes hangulatba került az ünneptől.

Rúzsa Magdi

Forrás: TV2

A Duna- parton sétálgatott húsvétkor Rúzsa Magdi és férje, valamint a hármas ikrek, akikkel igyekeznek minél több programot szervezni. Zalán, Keve és Lujza februárban múltak kétévesek, édesanyjuk igyekszik őket a hagyományok szerint neveleni, és óvni a magánéletüket.

Ezért is meglepő Rúzsa Magdi váratlan vallomása, melyet közösség oldalán tett közzé, melyben meglepő nyíltsággal beszélt az érzéseiről.

Megint sok víz folyt le a Dunán. Pont úgy néztük, mint régen.

Akkor is, amikor minden rendben volt, meg akkor is, amikor a háborúk és bombázások miatt, csak hátat akartunk fordítani neki és menni minnél messzebb. De ő nem hagyott. Engedte, hogy a maga vonzása szépen csendben dolgozzon és csak hazahívott, de már nem csak engem, hanem a jövőt is. Új, kicsi szemeket hívott ide, akik majd megint megtöltik álmokkal, reményekkel azokat a lágy kis hullámokat, egy-egy motorcsónak nyomán.

Engem a harag táplált sokáig ez iránt a föld iránt. Most meg tele vagyok szeretettel és ki tudja milyen amorf, cinikusan-kedves tréfa ez a szívem meg a fejem között, de itt látom magam vénasszonyként sétálgatni nyárestéken. Pont ezen a partszakaszon.

Hosszú idő kellett, hogy újra egymásba szeressünk, de most itt vagyok. Hazajött végre a lelkem is, nem csak a testem. Mostantól megint itthonról megyek majd haza, meg fordítva. Közben Lujzi két kacarászás között, mondja, hogy -Anya! Mi az Dobor dan? És már nem szorul össze a szívem, hanem csendben nézem, ahogy a sors megismétli önmagát, de már nem úgy, mint akkor. Most én szeretném, hogy beszélje és értse ezt a nyelvet és ezt a világot is mind a három gyerekem. Mert már tudom , hogy a magyarságukhoz ez csak hozzátesz és még jobban megerősíti őket" - írta a Duna-parton készült családi fotó mellé Rúzsa Magdi, aki újra kifejtette, mennyire büszke vajdasági származására, és örül, hogy gyerekei is ebben a tudatban nevelkednek - írja az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában