Gazdaság

2008.01.17. 14:04

Vasutasok szondázták a települések vezetőit Orosházán

Orosházán tárgyaltak a megszűntetésre ítélt szárnyvonalak kapcsán érintett települések vezetőivel a MÁV képviselői. A Közlekedéstudományi Intézet Kht. dél-alföldi regionális irodájának a kérésére zárt üléssé nyilvánították a találkozót és küldték ki a sajtó munkatársait.

cs. i.

Információink szerint az ülésen szerették volna meghallgatni a településvezetőket, milyen megoldásaik, javaslataik vannak a vasútvonalak megmaradása érdekében.

Dr. Prozlik László Gádoros polgármestere csalódottan állt fel a tanácskozás végén. Ő azt hitte, tájékoztatást kap arról, mit tett a vasút a hatékonyabb üzemeltetés érdekében. Hallott számokról, meg kihasználatlanságról, de részéről is sok kérdés fogalmazódott meg. Véleménye szerint a település szélén lévő állomások elérhetőségéért, a környezetük biztonságosabbá tételéért (állandósult kerékpárlopásokat említett) már korábban is tehetett volna a MÁV, akkor talán az utasok sem szoktak volna el tőlük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!