Benzema visszatéréséről nem akart beszélni Deschamps

Nem beszélt Karim Benzema visszatérésének lehetőségéről Didier Deschamps szövetségi kapitány azt követően, hogy a címvédő francia együttes a katari labdarúgó-világbajnokság szerdai elődöntőjében 2-0-ra legyőzte Marokkót.

Beol.hu

Az aranylabdás csatár hivatalosan a keret tagja /Fotó: MTI/EPA/

Az aranylabdás csatár már a torna előtt is kisebb sérüléssel bajlódott, Deschamps ennek ellenére nevezte a keretbe. Bár egy nappal a nyitónap előtt ismét megsérült és Madridba utazott, a szakmai stáb nem nevezett a helyére senkit, így a keret tagja maradt – írja az MTI.

Mivel időközben a 34 esztendős Benzema megkezdte az edzéseket a Real Madriddal, szóba került annak a lehetősége, hogy nemcsak elutazik az Argentína ellen vasárnap sorra kerülő luszaili fináléra, hanem akár pályára is lép.

Az elődöntő utáni sajtótájékoztatón Deschamps-nak szegezték az ezzel kapcsolatos kérdést, a játékosként világ- és Európa-bajnok 54 esztendős szakvezető erre annyit reagált: „nem fogok válaszolni, következő kérdést!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!