elegük van

2020.05.31. 10:30

Drónok keserítik meg Harry és Meghan életét Los Angelesben

A kisfiukat már ki sem merik engedni a kertbe játszani.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (L), and Meghan, Duchess of Sussex leave after attending the Endeavour Fund Awards at Mansion House in London on March 5, 2020. - The Endeavour Fund helps servicemen and women have the opportunity to rediscover their self-belief and fighting spirit through physical challenges. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Justin Tallis

Harry herceg és felesége, Meghan bőven ad feladatot a Los Angeles-i rendőrségnek, a The Daily Beast beszámolója szerint ugyanis rendszeresen feljelentést tesz a pár az ideiglenes otthonuk felett repkedő drónok miatt – írja a hirado.hu.

Egyes paparazzók képesek hat méteres távolságba ereszkedni kütyüikkel, hogy fotót készíthessenek a párról vagy a kertben játszó egyéves kisfiukról, Archie-ról. Csak májusban öt ilyen incidens történt.

Harryék biztosak benne, hogy a sajtó munkatársai próbálják kilesni az életüket, de nem vádaskodhatnak, és nem is mernek azóta, hogy két évvel ezelőtti esküvőjükkor megannyi rasszista, gyűlölködő üzenetet és életveszélyes fenyegetést kaptak.

Ugyanakkor, az, hogy ilyen közel tudnak hozzájuk férkőzni idegenek, nagyon megrémíti őket.

Borítókép: Meghan hercegnő és Harry herceg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!