Kézilabda

2024.03.07. 20:18

Előre: jó védekezés és a kontrák is „ültek”

A hosszú bajnoki szünetet kihasználva két mérkőzést is lekötött az ugyancsak NB I.-es Kisvárda KC együttesével a Tappe-Békéscsabai Előre NKSE. Az első találkozóra csütörtökön este került sor, amit egy góllal a lila-fehérek nyertek.

Gajdács Pál

A viharsarkiak Román Dorina nélkül utaztak el Szabolcsba, aki kisebb sérülés miatt nem tarthatott a csapattal. 

kézilabda, mérkőzés, csapatjáték
Rác Sándor elégedett volt az első kisvárdai mérkőzés után

Az első félidőben több technikai vétett a Békéscsaba, ám a szünet után összeállt a védekezés és a kapusteljesítmény is feljavult, valamint Zagarék kontrákból is eredményesebbek voltak. A horvát játékos sok jó labdát adott és mellette gólokat is lőtt. A két csapat pénteken 10.30-tól csap ismét össze egymással.

Kisvárda KC–Tappe-Békéscsabai ENKSE 28–29 (15–12)

Felkészülési női kézilabda-mérkőzés, Kisvárda, zárt kapuk mögött. Vezette: Ignéczi Ivett, Tóth I. 

Békéscsaba: Pásztor B. – Horváth G., Zagar 4, Özdemir, Mayer 3, Gyimesi 2, Szondi 2. Csere: Szabó D., Madera-Domokos (kapusok), Bencsik-Giricz 3, Aranyi 3, Csáki 1, Bencsik 3, Török F. 3, Borbély 2 (1), Kukely K. 3. Vezetőedző: Rác Sándor. A Kisvárda legjobb góldobója: Bucsi 5. 

Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 4/1.

Rác Sándor: – Edzőmérkőzésről lévén szó, nem az eredményt tartottuk elsődlegesnek. Fontos, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni. Román Dorina nélkül az első húsz percben akadozott a játékunk. Nagyon örülök, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni. Négy-öt összeállítást és többféle játékvariációt kipróbáltunk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában