Vereség után

2023.12.23. 18:29

Elismerték hibájukat, elnézést kértek a csabai röplabdás lányok

Elnézést kértek a BRSE játékosai a Kaposvár ellen pénteken hazai pályán elszenvedett sima vereség miatt. Mint írták, vállalják a következményeket.

Beol.hu

Nem így képzelték el a karácsony előtti utolsó mérkőzésüket.

Fotó: BRSE Facebook oldala

Mint megírtuk, az extraligás női röplabda-bajnokság 9. fordulójának péntek esti találkozóján némi meglepetésre a vendég Kaposvár visszavágott a csabaiaknak, az októberi 3:0-s somogyi vereségért. 

„Kedves BRSE Szurkolók! A tegnapi játékunk miatt szeretnénk elnézést kérni Tőletek, a mérkőzésen mutatott játékunk elmaradt a valós tudásunktól. Szerettük volna Veletek együtt győzelemmel ünnepelni a karácsonyt és az év utolsó hazai meccsét, mindenkinek fáj, hogy nem sikerült. Ez a játék nem volt méltó a klubhoz. Vállaljuk a következményeket és tudjuk, hogy a jövőben ezt nem engedhetjük meg magunknak! Köszönjük szépen, hogy az utolsó percig buzdítottatok bennünket, a belénk vetett bizalmat igyekszünk meghálálni” – írták a BRSE közösségi oldalán Molcsányi Rita csapatkapitány nevében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában