Cselgáncs

2023.11.23. 14:39

Dobogón a Kano dzsúdósai az ob-n

Ezüstérmes lett, de nagyon közel állt ahhoz, hogy győzzön Csikós László a ceglédi serdülő B országos bajnokságon. A Békés Megyei Kano Judo SE +73 kilogrammos súlycsoportban tatamira lépő fiataljának egy általa elindított dobásnál hamarabb ért le a feje, s emiatt az új szabályok értelmében le kellett léptetni. Az első éves serdülőnek így meg kellett elégednie a második hellyel.

Gajdács Pál

Petrovszki Márk (balról), Gyáni János és Kara Bence

A junior B korosztályban két fiút nevezett Gyáni János edző, mindkettő a +100 kilogrammban vetélkedett. Kara Bence a második, Petrovszki Márk a harmadik helyet szerezte meg.

– Kicsit szomorú vagyok, hiszen Csikós Laci az új szabálynak esett áldozatul, de ő és a másik két fiú is jól dolgozott. Kara Bence nagyon sokáig rendre legyőzte ellenfelét, Balogh Jánost (Rákosvidéke Hajtós DSE) akitől az utóbbi egy-két versenyen kapott ki. Petrovszki Márk jól dolgozott, neki már a felnőtt ob-n is van helyezése – summázta a ceglédi bajnokságot Gyáni János.

A serdülő 60 kg-osoknál is született egy Békés vármegyei érem, Félix Patrik, a Gyomaendrődi JK versenyzője bronzérmes lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában