Sporthétfő

2022.09.05. 18:14

Újra a helyi sportegyesületeké volt a csabai főtér - Galériával

Az elmúlt két hétfővel ellentétben ezúttal végre az időjárás is kegyes volt a sportolni vágyókhoz. Több mint tíz sportág és egyesület mutatkozott be a Szent István téren.

P. B.

Fotó: Für Henrik

Az elmúlt két hétfővel ellentétben ezúttal az időjárás is kegyes volt a szerevezőkkel és a kilátogatókkal, így végre megtarthatták a hagyományos Sporthétfő rendezvény idei első állomását a megyeszékhely főterén.

Ismét összegyűltek a város szívében a helyi sportegyesületek tehetségei, hogy az érdeklődőknek bemutassák sportágaikat. Miközben a tér egyik végében az ötszörös magyar bajnok Békéscsabai RSE utánpótlás és felnőtt játékosai adtak ízelítőt a röplabdából, a Békéscsabai 1912 Előre SE ifjú tehetségei a labdarúgásból vagy a Békéscsabai MÁV SE sportolói lábteniszből, a túloldalon felállított nagyszínpadon a József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület Debreczeni Dezső irányításával tartott kick-boksz bemutatót. Ezen kívül többek között a Békéscsabai Asztalitenisz SE, a F. I. T. S. C. Egyesület, a Békéscsabai Nimród Lovasegyesület, a Varga Adrienn vezette Szabad Torna Sportegyesület vagy a FitDance Center SE képviselői is részt vettek az eseményen.

Szeptember 12-én és 19-én szintén lehetőség nyílik a közös hétfői sportolásra a Szent István téren.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában