úszás

2021.05.19. 12:04

Veres Laura és Bohus Richárd is középdöntős lett

Kapás Boglárka az első, Hosszú Katinka a második legjobb idővel jutott a középdöntőbe 200 méteres pillangóúszásban a budapesti Duna Arénában zajló úszó Európa-bajnokság szerda délelőtti programjában.

V. L.

Cseh László a 4., Kós Hubert a 6. idővel jutott a 200 vegyes esti középdöntőjébe. Férfi 100 méter háton a békéscsabai, de jelenleg a BVSC színeiben versenyző Bohus Richárd (54,17) a tizenkettedik helyen, valamint Kovács Benedek a tizennegyedik helyen is bejutott a legjobb tizenhat közé.

A női 200 méteres gyorsúszásban az idei felnőtt magyar bajnok Veres Laura, a Gyulai Várfürdő 15 éves versenyzője legjobb magyarként a tizenkettedik idővel (2:00,06) került az esti középdöntőbe. Veres az utolsó futamban az olasz világbajnok Pellegrinivel és a futamgyőztes cseh Barbora Seemanoval úszott együtt, és hetedikként csapott a célba. Mint később kiderült ez összesítésben a tizenkettedik helyet jelentette Tóth András tanítványa számára. Veres mellett a tizenhatodik helyen a 18 éves Fábián Fanni is a középdöntőbe jutott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában