kézilabda

2021.02.26. 09:33

Az első győzelemre készülnek a csabai lányok

Az NB I.-es női bajnokságban szombaton 16 órakor a sereghajtó EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata az előtte álló, 4 pontos Boglári Akadémia-SZISE csapatát fogadja zárt kapuk mellett a városi sportcsarnokban. A békéscsabaiak vezetőedzője, Vida Gergő a héten karanténba került, így segítője, Fábián Csaba megbízott edzőként ül majd szombaton a kispadon.

V. L.

A találkozó esélyeiről Fábián Csaba a következőket mondta: – A héten elsősorban a védekezést próbáltuk összerakni a lányokkal, hiszen a legutóbbi két mérkőzésen sok gólt kapott a csapat. Az Érd, és a Dunaújváros ellen idegenben huszonnyolc gólt lőttünk, ami elfogadható, ezzel régen meccseket lehetett nyerni. Most arra kell törekednünk hogy huszonöt gól közelébe szorítsuk le a kapott gólok számát.

Sajnos továbbra is vannak hiányzóink, akik közül leginkább Kukely Anna hiányzik, akinek a védekezésben, és a támadásban is fontos szerepe van a csapatban. Annak örülök, hogy a hosszabb kihagyás után visszatérő két szerb kézilabdázó, Radojevics, és Mitrovics egyre inkább utoléri magát, így a góljaikkal sokat tudnak segíteni nekünk. A Boglári Akadémia egy fiatal, sokat futó együttes, amely szerdán nagy csatában kapott ki 29–27-re Kisvárdán. Mi szombaton mindent megteszünk majd azért, hogy megszerezzük első győzelmünket a bajnokságban.

A vendégek leggólerősebb játékosa az irányító, Farkas Johanna, aki eddig 76 gólt szerzett, mellette az 52 gólos átlövőre, Monori Orsolyára, és a másik irányító, Kajdon Blankára kell figyelni aki ötven gólnál jár a szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában