labdarúgás

2020.07.03. 12:47

Még lyukas a keret Köröstarcsán

A nyári felkészülés első teljes hetét zárja a Köröstarcsai KSK megyei II/B csoportos együttese. A piros-fehérek szakmai irányítását változatlanul Zsombok Attila edző végzi, aki heti szinten két edzést vezényel, a hétvégéken pedig játékban teszteli csapatát.

Gajdács Pál

A tarcsaiak szám szerint öt gyakorló mérkőzést kötöttek le, július 11-én pedig részt vesznek a kamuti kispályás tornán. Az ellenfelek között három magasabb szinten jegyzett partner szerepel. Az alapozás időszakában Zsombok Attilának több új játékost kell majd beépítenie, akik a leállók pótlását hivatottak megoldani. Egyelőre két húsz éves fiatal, Szentpéteri Máté és Bozsányi Károly Róbert visszatérése vehető biztosra a körösladányi ifjúsági alakulatból, de további játékosok érkezése is prognosztizálható, hiszen a keret pillanatnyilag csupán 17 tagú.

Ennek oka, hogy Tusjak Csaba hazaigazolt Kondorosra, a Kántor-fivérek, Máté és László, valamint a rutinos Andrejsi Mihály különböző okokból felhagytak a játékkal. A pótlásukra elsősorban helyi nevelésű vagy kötődésű embereket keresnek.

A tervezett felkészülési mérkőzések

Július 4., szombat, 17.00: Köröstarcsai KSK–Kamuti SK

Július 18., szombat: Dévaványai SE–Köröstarcsai KSK

Július 25., szombat, 17.30: Okány KSK–Köröstarcsai KSK

Augusztus 1., szombat, 18.00: Köröstarcsai KSK–Dobozi SE

Augusztus 8., szombat: Kamuti SK–Köröstarcsai KSK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában