Torna

2019.04.08. 11:50

Szujó Hanna bekerült a szűkített keretbe

A női junior válogatott keretszűkítését követően Szujó Hanna bekerült a legjobb hatba.

Gajdács Pál

Az egy héttel ezelőtti Matolay Elek-emlékverseny után szűkítettek a női junior válogatott tizenkét fős keretén, majd a budapesti tornacsarnokban megtartott múlt szerdai keretedzés után már csak hatan maradtak azok közül, akik esélyesek lehetnek a június 22. és 30. között rendezendő győri junior világbajnokságon való indulásra.

Az egyik közülük a békéscsabai Szujó Hanna, aki a Matolay Elek-emlékversenyen emlékezetes, győzelmet érő ugrással rukkolt elő. Zsilinszki Tünde és Petrovszki Pál versenyzője az április végén megrendezendő portói versenyre készül.

Amennyiben Hanna itt is jól teljesít, elérhető közelségbe kerül számára a junior világbajnoki szereplés. A portói verseny legjobb négy magyarja már biztosan készülhet a vébére.

Szujó Hanna korosztályának nem a világbajnokság lesz az egyetlen idei nagy megmérettetése, hiszen a versenynaptárban szerepel még az EYOF (Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál) és az Olimpiai Reménységek Versenye (ORV) is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában