Futsal

2018.12.12. 10:38

Egy pont jutott a csabai lányoknak

Az Eger előző heti legyőzése után újból ponttal gyarapodott a Békéscsabai Wanted SC női futsalcsapata, az NB II.-es bajnokságban. Domokos András tanítványai a Keleti csoport tabelláján előttük álló Berettyóújfalu együttesével osztoztak meg a pontokon.

V. L.

A lényegesen nagyobb hagyományokkal rendelkező vendégek az egész mérkőzésen csak futottak az eredmény után. Kardos Nóra hamar vezetést szerzett a házigazdáknak, de néhány percnyi játék után egalizáltak a látogatók. Sugár Ági közvetlenül a szünet előtt talált be, ezzel előnnyel tért pihenőre a Wanted. Csak pár másodpercig maradt ez így a pihenő után, mert újból egyenlítettek a bihariak. Három perc múlva ismét Kardos Nóra volt eredményes, ám a csabaiaknak ezt az előnyt sem sikerült megtartaniuk, így pontosztozkodás lett a vége, ami a látottak alapján reális.

Békéscsabai Wanted SC–MVFC Berettyóújfalu 3–3 (2–1)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Békéscsaba, 50 néző. V.: Baráth, Gyebrovszki, Takács J.. Békéscsaba: Horváth S. – Sugár, Balogh V., Püski, Kardos. Cs.: Hováth I., Megyeri, Szántó. Edző: Domokos András.

G.: Kardos, az 5., a 24., Sugár, a 20., ill. Nagy-Peti, a 12., Donkó, a 21., Tóth A., a 35. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában