labdarúgás

2018.12.14. 14:03

A Budaörs elleni rangadóval zárja az őszt az Előre

Az NB II.-es bajnokság huszonegyedik, őszi zárófordulójában vasárnap 13.30 órakor a 33 pontos, ötödik helyen álló Békéscsaba 1912 Előre csapata a negyedik helyezett, 35 pontos Budaörs együttesét fogadja a Kórház utcai stadionban A hétvégére havazást jósol a meteorológia, ami beleszólhat a mérkőzés lejátszásába is.

Verasztó Lajos

Boér Gábor, a lila-fehérek fiatal vezetőedzője így vélekedik: – Kevesen vagyunk, de ezt az utolsó bajnokit még le kell játszanunk. Ezen a mérkőzésen még inkább előtérbe kerülnek a fiatalok, a kapuban például a tizenhét éves Uram János kezd majd. Becsületesen szeretnénk zárni az idei évet a jó erőkből álló Budaörs ellen, és mindent megteszünk majd a jó szereplés érdekében.

A békéscsabaiaknál Gránicz Patrik, Tóth Dániel, Nagy Sándor, Szalai Dániel és Szélpál Norbert sérüléssel bajlódik, a legutóbb kiállított Ribánszki László kapus pedig eltiltott.

Az egykori ötvenszeres válogatott Bognár György szakmai igazgató által irányított Budaörs az előző bajnokiján hazai pályán 3–1-re legyőzte az ETO FC Győr csapatát, előtte pedig a Magyar Kupában öt gólt lőtt az NB I-es Diósgyőrnek, és magabiztosan jutott a legjobb 16 közé. A csapat házi gólkirálya, Sajbán Máté, aki eddig tízszer volt eredményes, míg a sokat futó korábbi szolnoki középpályás, Lengyel Béla hét alkalommal vette be az ellenfelek hálóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában